Shut Up & Write Utrecht

Terug naar Kreaties

Ja! Het gaat er nog van komen: een Shut Up & Write in april!

En wel op

28 april 2015 van 20.00u – 21.00u (inloop vanaf 19.30u) In De Ruimte.
Je kunt je zoals altijd aanmelden via shutupandwriteutrecht@gmail.com.

Dit is de laatste Shut Up & Write die ik organiseer voordat ik naar het buitenland vertrek. Gelukkig wordt SUWU overgenomen en gaan de schrijfavonden in Utrecht na mijn vertrek gewoon door!

Kijk voor de nieuwe data op www.facebook.com/shutupandwriteutrecht.

ShutUp&Write

Wat is Shut Up & Write?

Shut Up & Write is een maandelijkse schrijfsessie waarbij jonge schrijvers en dichters samenkomen en een uur lang in stilte schrijven. Shut Up & Write is ontstaan in New York, waar op regelmatige basis en op verschillende plekken Shut Up & Write schrijfsessies plaatsvinden. Inmiddels is het initiatief in verschillende steden ter wereld overgenomen. Iedereen die zich met creatief schrijven bezighoudt, in welk genre dan ook, is welkom. Deelname is gratis. Er is elke maand maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Shut Up & Write Utrecht

In navolging van de succesvolle schrijfsessies in de hoofdstad, organiseer ik Shut Up & Write vanaf juni 2013 maandelijks bij In De Ruimte in Utrecht. Met een groepje schrijvers gaan we elke maand het experiment aan. Hoe productief ben je als je echt niets anders doet dan schrijven en je je dus niet laat afleiden door email, Facebook, de afwas of de kat? Werken de stilte en het geschrijf om je heen stimulerend? Ga je verder met een gedicht, verhaal of hoofdstuk waar je al aan begonnen was of inspireren gelegenheid en locatie tot iets geheel nieuws? Na het schrijven is er gelegenheid om het geschrevene voor te lezen of om na te praten. Naast de maandelijkse schrijfsesses van een uur hadden we al een bijzondere sessie in winkelcentrum Hoog Catharijne, een Shut Up & Write XXL tijdens Culturele Zondag op 3 november 2013 en tijdens de 10e editie kwam de Utrechtse schrijver Robbert Welagen op bezoek om over zijn boeken te vertellen en ons schrijftips te geven. Kijk hier voor meer informatie en meld je hier aan. Het logo Shut Up & Write Utrecht is ontworpen door Ronald van der Heide.

suwurkv

Amnesty Schrijfmarathon 10 december 2014

Brieven schrijven voor Amnesty tijdens de Schrijfmarathon op 10 december 2014.

De 10e editie van Shut Up & Write Utrecht met Robbert Welagen

Shut Up & Write in Hoog Catharijne

Terug naar Kreaties