Sous les pavés, la plage

 Terug naar Kreaties

Editie 2015

In het weekend van 14 en 15 maart organiseerde ik het winterfestival Sous les pavés, la plage: een kleinschalig festival met akoestische muziek, poëzie, kunst, film en theater.

Er waren optredens van o.a. Roosbeef (solo), De Anale Fase – volgens ingewijden de Hans en Grietje van het Belgische surrealistische lied -, Willie Darktrousers bracht muziek vol magie, pech en zwarte humor, zangeres Chayah zong haar verstilde folkliedjes en er was een duo-optreden van de Utrechtse dichters Anne Broeksma en Alexis de Roode.

In totaal maakten maar liefst zestien artiesten hun opwachting op het festival en was er een heus blokkenschema. Ook was er een Do It Yourself Silent Disco (dansen met je mp3-speler!) en kon je poëtisch geportretteerd worden. Zaterdagnacht was er een kampvuur aan de werf en zondagochtend stond er na een verrassingsoptreden van een koor dat ‘Lamento d’Arianna’ van Monteverdi ten gehore bracht een lekker ontbijt klaar voor alle bezoekers.
Daarna kon je je laten onderdompelen in een theatrale ervaring van Hetze Theater of een ochtendwandelingetje langs de gracht maken op zoek naar de straatsteen die Sous les pavés, la plage schonk aan het gedicht van De letters van Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.souslespaveslaplage.nlslplp_posterLogo en huisstijl: Arianne Nootenboom
Foto’s: Taco Schreij

Meer foto’s vind je hier.

Editie 2014

logo
Op 12 en 13 april 2014 vond de eerste editie plaats van het festival Sous les pavés, la plage. SLPLP is een intiem indoorkampeerfestival met akoestische muziek, poëzie, kampvuur en ontbijt. Samen met een aantal andere ondernemers uit In De Ruimte heb ik dit festival in dit prachtige 600 jaar oude kloostergewelf opgezet. Met optredens van o.a. Port of Call, Wolf in Loveland, Maaike Haneveld, Luuk Imhann, Olga Vocal Ensemble en Thickshag & Marty, een ochtendwandeling langs de consoles aan de Oudegracht, fantastische live-tekeningen van Nikki Smits en een Do-It-Yourself Silent Disco was het een geslaagd eerste editie.
In het laatste weekend van januari 2015 zal de tweede editie plaatsvinden.

Zie ook www.souslespaveslaplage.nl.

Davids Doka Fotografie - Sous les paves-8 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-16 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-15 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-5 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-3  Davids Doka Fotografie - Sous les paves-25 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-54 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-43  Davids Doka Fotografie - Sous les paves-37 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-28 IMG_0505kleiner IMG_0468  Davids Doka Fotografie - Sous les paves-59 Davids Doka Fotografie - Sous les paves-42   

Logo en huisstijl: Arianne Nootenboom
Foto’s: David Verwer

Terug naar Kreaties